Örümcek Stand
Örümcek Stand Hard Case Oval 3x3
Baskı ölcüleri için istediğiniz görsel şablonlar ektedir,
Örümcek Stand Çanta Özellikleri: Hardcase.
Baskısız olarak gönderilebilir.
Örümcek stand aluminyum profil ve sert enjeksiyon plastik parçalardan oluşan portatif kurulumu kolay ve çanta ile taşınabilen bir stand türüdür. Örümcek stand çantası tekerleklidir. Bu sayede örümcek standınızı kolayca taşıyabilirsiniz. Herhangi bir binek araca kolayca sığmaktadır. Örümcek standın çantası genellikle siyah renktedir. Örümcek standlar görsel açıdan modern ve estetik durmaktadır. Örümcek standın bu ismi almasının sebebi stand mekanizmasının örümcek ağı benzeri bir yapıya sahip olmasıdır. Örümcek standlar bir defa kullanım için değil defalarca kullanım için üretilmektedir ve bu özelliği örümcek standa en büyük avantajı sağlamaktadır. Örümcek Stand istenmesi durumunda yeni paneller ile baskı yapılarak farklı bir görsel sunumuna olanak sağlar.Profesyonel baskı makinalarımız ile üst kalite görselliği hedefliyoruz. Alanında uzman kadromuz minimum hata ve maksimum müşteri memnuniyeti esası ile çalışmaktadır. Örümcek Standınızı baskısız olarak almak isterseniz; baskı ve uygulama işlemini daha önce örümcek stand işi yapmış ve uzman bir ekibe yaptırmanızı tavsiye ederiz. Örümcek stand işçiliği oldukça hassasiyet gerektirdiği için örümcek stand uygulamasını bilmeyen birisi genellikle hatalı işlem yapmaktadır. Kurulum için ek bir ekipmana ihtiyaç yoktur, Tamamen geçme sistem ile üretilmiştir. Örümcek Standı kurmak en fazla 10 dakikanızı alacaktır. Çantasından iskeleti çıkarınız ve standı kurmak istediğiniz alanda iskeleti açınız. Çantadan çıkan demir çubukları bu iskelete monte ediniz. Baskılı paneller, arkasında mıktatıslarla hazır halde teslim edilir. Siz sadece bu panelleri, mıktanısları iskelet üzerindeki demir çubuklara denk gelecek şekilde sırası ile tutturun. Örümcek Stand Projektörlerini iskelete dahil ediniz, prize takıp yanmasını sağlayınız. Örümcek standınız ürününüzü veya hizmetinizi tanıtmak için görsel şölene hazır! İşiniz bittikten sonra sırasıyla panelleri, projektörleri, demir çubukları çantaya alınız, son olarak iskeleti katlayıp çantaya yerleştirin.Örümcek standınız bir sonraki kurulum için hazır.
BASKI RENKLERİ HAKKINDA
Dijital baskıda ilk baskılarda yapılan hatalardan biri; ekran ve baskı metaryeli arasında oluşan renk farklılıkları: “CMYK vs. RGB”
Dijital baskıda baskı yöntemi olarak CMYK kullanılmaktadır. CMYK açılımı Cyan (cam göbeği, açık mavi), Magenta (pembe), Yellow (sarı) ve Key (anahtar renk siyah).
CMYK baskıda tasarımda yer alan tüm renkler, renklerin karışımı ile elde edilir. Bilgisayar ekranında renk yansıtma teknonojisi olan RGB kullanılmaktadır. RGB açılımı ile Red (kırmızı), Green (yeşil) ve Blue (mavi). En can aılıcı nokta ise; RGB de tüm renkler bu renklerin ve CMYK dan farklı olarak ışığın kullanımıyla elde edilir. İki yöntem arasındaki farklardan dolayı, renklerin sayıları ve tonları farklılık gösterir. CMYK da ise sadece boyalar ve pigmentler ile elde edilirken RGB’de renklerin canlılığı için ışıkta kullanılmaktadır. Özellikle değişen ve gelişen ekran teknolojilerinden dolayı bir görsel akıllı telefon, pc monitörü, laptop, tv ekranında bile farklı renklerde görülmekte. Bu bakımdan ekran ve baskıda aynı rengi yakalamak olası değildir.
Buradaki farkı en aza indirmek için yapılabilecekler;
⦁ Baskı görseli CMYK formatta vektörel yada 300dpi çözünürlükte çalışılmalıdır.
⦁ Tasarımda baskın kullanılacak renkler var ise (kurumsal renklere uyuyor ise) temel renkler kullanılmalıdır.
⦁ Açık renkler ve ara renkler daha fazla farklılık gösterebilir.
⦁ Baskı yapılan materyal farklılıkları da renk farkına yol açabilmektedir. Her malzemenin yüzey yapısı farklıdır ve %5e yakın renk farkına sebebebiyet verebilir.
Aşağıdaki örnekte görüldüğü gibi;
RGB renk ekranda doğru renk görünürken baskıda turuncuya yakın çıkacaktır, ekranda koyu görünen CMYK setteki kırmızı ise baskıda doğru olarak çıkacaktır.