×
Ürünler Sepete Eklendi
Çağrı Merkezi+90 532 177 05 62
- 0

Blog

19.12.2022
ROLL-UP BANNER Nedir ?

Roll-up Banner Nedir ? Roll-up Banner alüminyum malzemeden üretilen bir reklam ürünüdür. Makaralı sistemi sayesinde görseli içinde zarar vermeden saklar. İstenildiğinde yukarı doğru çekip açarak..

Devamını Oku
19.12.2022
DISPLAY REKLAM ÜRÜNLERİ

Fuar, Seminer, Kongre, Tanıtım ve Reklam Stantları Tüm stant ihtiyaçlarınız için kullanabileceğiniz birbirinden farklı görsel açıdan zengin kurulumu ve taşıması kolay stantlarımız bulunmaktadır...

Devamını Oku
19.12.2022
BASKI FOLYOSU nedir?

BASKI FOLYOSU Baskı folyosu, basılı bir ürünün üzerine uygulanan, parlak veya mat bir kaplama olarak adlandırılır. Baskı folyosu, genellikle kağıt, plastik veya alüminyumdan yapılır ve..

Devamını Oku
19.12.2022
POLİPROPİLEN nedir ?

Polipropilen Nedir Polipropilen, otomotiv sanayinde kullanılan parçalardan mutfak gereçleri üretimi ve yiyecek paketlemesine kadar birçok alanda kullanılabilen termoplastik bir plastik malzemedir. ..

Devamını Oku
19.12.2022
REFLEKTİF FOLYO nedir?

REFLEKTİF FOLYO Adından da anlaşılacağı üzere yansıtma özelliği bulunan reflektif folyo, karanlıkta üzerine gelen ışığı geri yansıtan bir folyo çeşididir. Farklı yüzeylere kolayca uygulanabilen..

Devamını Oku
19.12.2022
PLEKSİ- PLEKSİGLAS nedir?

PLEKSİ- PLEKSİGLAS NEDİR?Pleksi diğer adıyla Pleksiglas, Renkli ve renksiz çeşitleri bulunan, saydam veya yarım saydam, kesilebilen, işlenilebilen, plastik yapılı bir tür camdır. Belli bir derecede..

Devamını Oku
19.12.2022
ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANEL nedir?

ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANEL Polietilen (Polietilen son derece dayanıklı, kimyasallara karşı dirençli ve çok çeşitli ürünlerde kullanılan bir mühendislik plastiğidir.) maddenin iki yüzeyinin alüminyum..

Devamını Oku
19.12.2022
DURATRANS nedir?

DURATRANS Duratrans aslında bir ürünün teknik tanımı değil, “Selpak” gibi zihnimizde ürünle özleşmiş bir markadır. Genel olarak piyasamızda ışık geçiren ürünlerin tamamına duratrans..

Devamını Oku

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap