×
Ürünler Sepete Eklendi
Çağrı Merkezi+90 532 177 05 62
- 0

Blog

11.01.2023
Çekme Akrilik Pleksi

Çekme Akrilik PleksiÇekme Akrilik Levhalar, kalıptan çekme üretim hattında çekilerek istenilen ebatlarda ve kalınlıklarda şekillendirilerek levha haline gelmektedir.Yüksek ışık geçirgenliğine sahip ..

Devamını Oku
11.01.2023
Black and White Pleksi

Black and WhiteGündüz, gece akrilik levhalar olarak da adlandırılan bu ürün bir plaka akrilik levhadan iki farklı şekilde yararlanmayı sağlar. Gün ışığında plaka orjinal rengini gösterirken, ..

Devamını Oku
11.01.2023
Parça Pleksi

Parça pleksi Pleksi Levhalar dökme/çekme, a kalite, ikinci kalite ve spot olarak çeşitli renk ve ölçülerde bulunmaktadır. Stoğumuzda bulunan ve satışa hazır ürünlerimizden bazıları : Pleksi..

Devamını Oku
09.01.2023
Difüzörlü Pleksi Nedir?

Difüzörlü Pleksi Nedir? Pleksi renkli, renksiz, saydam çeşitleri bulunan plastik bir malzemedir. Kolay işlenebilen, delinebilen, hafif bir yapısı bulunmaktadır. Çeşitli ebatlarda ölçüleri..

Devamını Oku
09.01.2023
Akrilik Levha Nedir?

Akrilik Levha Nedir? Akrilik levha, Pleksi levha gibi polikarbon ve polimetilmetakrilat esaslı termoplastik bir malzemedir. Döküm tekniği ile 2 mm´den 40 mm kalınlığa kadar, çeşitli ebatlarda..

Devamını Oku
09.01.2023
Dökme Akrilik Nedir?

Dökme Akrilik Nedir? Dökme pleksiglas levha, ısıtıldığında yumuşayıp şekil alan, soğuduğunda ise son şeklini koruyan bir pleksi levha çeşididir. Dökme Akrilik levha, polimetilmetakrilat esaslı..

Devamını Oku
09.01.2023
Kilitli Polikarbon Levhalar

Kilitli Polikarbon Levhalar Yeni nesil ürün çözümlerinin yapı sektörüne sunduğu en özel ve kusursuz armağanlardan bir tanesi olan, üzerinde barındırdığı sayısız avantajları sayesinde dış cephe..

Devamını Oku
06.01.2023
Solid Polikarbon Nedir?

Solid Polikarbon Nedir? Cam görünümünde ve estetiğinde olan bir diğer polikarbonat levha seçeneği de Solid Polikarbondur. Solid polikarbonat levha, yüksek kaliteye sahip, şeffaf, çekilmiş,..

Devamını Oku

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap