×
Ürünler Sepete Eklendi
Çağrı Merkezi+90 532 177 05 62
- 0

Blog

12.01.2023
Akrilik Köpüklü Çubuklar

Akrilik Köpüklü Çubuklar Akrilik köpük çubuklar her zaman daha az stres altında olurlar. Bu nedenle moleküler ağırlıkları daha yüksek olduğundan rahat işlenir, ısıya direnir ve bazı kimyasallara..

Devamını Oku
12.01.2023
Polikarbon Boru Nedir?

Polikarbon Boru Polikarbon boru, üstün dayanıklılık, yüksek sıcaklık direnci, yüksek darbe direnci ve optik netlik gerektiren uygulamalar için ekstrüde edilebilen çok yönlü bir termoplastiktir...

Devamını Oku
12.01.2023
Pleksi Led Yansıtıcı Çubuk

Pleksi Led Yansıtıcı Çubuk Pleksi Led Yansıtıcı Çubuk, ışığı bütün çubuk yüzeyine dengeli olarak dağıtan eşsiz ışık iletkenlik özelliklerine sahiptir. Işık uçtan girdiğinde, gömülü renksiz farklı..

Devamını Oku
12.01.2023
Akrilik Çubuk Nedir?

Akrilik Çubuk Akrilik çubuklar akrilik katı silindirlerdir. Dayanıklı, hafif, uygun maliyetli ve kolayca kullanılabilirler. Pleksi Malzeme, kesilmiş boyutta, çekme ve dökme akrilik çubuk satışı..

Devamını Oku
12.01.2023
Akrilik Boru Nedir?

Akrilik Boru Akrilik çubuklar, katı silindirik içi boş akrilik parçalardır. Borular pek çok alanda ve çeşitli amaçlarla kullanılabilirler. Hafif ve oldukça dayanıklıdır bu sayede kolay kolay bükülme ..

Devamını Oku
12.01.2023
Apet Levha Nedir?

Apet Levha Apet levha düz ve kemerli uygulamalar için en iyi seçimdir. Olağanüstü kaliteli, mükemmel şeffaflık ve darbe dayanımı özelliğini yüksek kimyasal direnç ve darbe dayanımı ile..

Devamını Oku
12.01.2023
PET-G Levha Nedir?

PET-G LEVHA NEDİR? Yaygın olarak petg/pet-g olarak bilinen polietilen tereftalat glikol, imalat için önemli kimyasal direnç, dayanıklılık ve mükemmel şekillendirilebilirlik sağlayan bir termoplastik ..

Devamını Oku
11.01.2023
Aynalı Pleksi Nedir?

Aynalı Pleksi Nedir? Aynalı pleksi, bir çeşit renkli veya renksiz olarak üretilen plastik cam olarak tanımlanır. Aynalı pleksi özel olarak reklamcılık ve tanıtım sektöründe sıklıkla kullanılan..

Devamını Oku

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap