×
Ürünler Sepete Eklendi
Çağrı Merkezi+90 532 177 05 62
- 0

Blog

19.01.2023
PVC Levhalar

PVC LevhalarPVC levhalar, iyi bir reklam malzemesi ve son derece pratik bir bölme ve iç alan giydirme elemanı olan foam pvc levha modelleri, zengin renk seçeneği ve değişken ebat kalınlıkları ile pek ..

Devamını Oku
17.01.2023
Smart-x Levha

Smart-x Levha Smart-x Levha hafif, neme, UV ve hava koşullarına dayanıklı katı polistren (HIPS) yüzeyli, görsel iletişim alanında gelişmiş uygulamalar için kullanılan farklı ve benzersiz hafif..

Devamını Oku
17.01.2023
Polipropilen (PP) Levha

Polipropilen (PP) Levha Polipropilen , otomotiv sanayinde kullanılan parçalardan, tekstil ve yiyecek paketlemesine kadar çok geniş kullanım alanı olan termoplastik bir polimerdir. Polipropilen,..

Devamını Oku
17.01.2023
Aynalı Alüminyum Levha Nedir?

Aynalı Alüminyum Levha Nedir?Aynalı alüminyum levha, dekoratif ve görsellik gerektiren yerlerde kullanılmaktadır. Aluminyum levha üzerine birkaç katman çekilerek kompozit haline getirilmesiyle elde..

Devamını Oku
17.01.2023
Kazıma Plakası

Kazıma Plakası Kazıma plakaları çift katmanlı plastik levhalardır. Bu plakalar lazer veya mekanik kazıma yöntemleri ile kazınabilir. Kazıma işlemi ile beraber ilk katman aşındırılır ve alt katmanda..

Devamını Oku
17.01.2023
POLİSTREN (PS) / ANTİŞOK (HIPS)

Polistiren (PS, polystyrene), stiren monomerinin polimerizasyonu ile yapılan katı ve saydam bir plastik hammaddedir ve petrolden elde edilir. Plastik endüstride yaygın olarak kullanılmakta ve PS..

Devamını Oku
13.01.2023
Alüminyum Ayna Yüzeyli Pvc Levha

Alüminyum Ayna Yüzeyli Pvc Levha İnşaat ve dekorasyon, reklam, ürün standı, hediyelik ve süs eşyası gibi pek çok alanda kullanılan, dekoratif görünümü, hafif yapısı, dayanıklı ve uzun ömrü, ekonomik ..

Devamını Oku
13.01.2023
Alüminyum Profil Nedir?

Alüminyum Profil Nedir? Çelik profillerin kullanımı günümüzde oldukça fazladır. Ancak geçmişte çelik profillerin yerini almaya aday olan alüminyum profiller, kullanım ve maliyet olarak çelik..

Devamını Oku

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap