×
Ürünler Sepete Eklendi
Çağrı Merkezi+90 532 177 05 62
- 0

Blog

20.01.2023
Folyo (Plotter) Kesim

Folyo (Plotter) Kesim Nedir? Kesim folyosu, plotter folyosu veya dekorasyon folyosu olarak da bilinen, Polivinil Klorür’den elde edilen folyonun plotter adı verilen folyo kesim ve şekillendirmeye..

Devamını Oku
20.01.2023
Kaput Koruma Filmi Nedir?

Kaput koruma filmi nedir? Günümüzdeki otomobil boya koruma uygulamaları eskisinden daha gelişmiş ve daha kaliteli şekilde yapılıyor. Bunlar arasında en yaygınlarından biri de kaput koruma..

Devamını Oku
20.01.2023
Araç Kaplama Folyosu Nedir?

Araç Kaplama Folyosu Nedir? Aracının özellikle; renginden, görüntüsünden, dizaynından, tasarımından memnun olmayan veya kişisel zevki için yenilik isteyen araç sahiplerinin kaporta üzerine boya..

Devamını Oku
20.01.2023
Karbon Folyo Nedir?

KARBON FOLYO NEDİR? Karbon folyo, karbon fiberlerden yapılmış bir malzemedir. Karbon folyo, genellikle dayanıklılık, hafiflik ve şekil verilebilirlik gibi özellikleri nedeniyle kullanılır. Karbon..

Devamını Oku
19.01.2023
Lümen Folyo

Lümen FolyoLümen folyo; genellikle iç mekanlarda kullanılan ve güneş ışığı veya yapay ışık kaynaklarından 10 ila 30 dakika süresince topladığı ışığı karanlıkta 4 ila 10 saat arasında fosforlu ışık..

Devamını Oku
19.01.2023
Kağıt Petek Panel

Kağıt Petek PanelÇevreci dokusu, geri dönüşüm özelliği, hafif yapısı ve son derece ekonomik fiyatları nedeni ile pek çok sektörde farklı amaçlar için kullanılan kağıt, panel tasarım ve üretiminde de..

Devamını Oku
19.01.2023
Kompozit Panel Nedir?

Kompozit Panel Nedir?Kompozit panel; bir çeşit plastik olan ve polietilen adı verilen maddenin iki yüzeyinin, alüminyum levhalarla kaplanması suretiyle oluşturulan yapı malzemesidir. Doğal ahşap..

Devamını Oku
19.01.2023
Fotoblok Levha Nedir?

FOTOBLOK LEVHA NEDİR? Çift taraflı bir kullanım sunan kalın kartonlar olarak nitelendirilen Fotoblok levhalar, yapı ve malzeme olarak ondan çok daha sert bir şekle sahiptir. Fotoblok içi..

Devamını Oku

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap